Att skapa det perfekta smycket

Du som människa är unik, och därför vill vi göra ett unikt smycke åt dig. Ett smycke ska inte bara vara vackert utan också spegla din personlighet. Du får ett smycke som är tillverkat av våra duktiga guldsmeder och är helt igenom ett hantverk, med ett värde och kvalitet som varar i generationer. Hos Wranges har du full frihet att skapa just det smycke som du själv önskar.

OMARBETA DINA GAMLA SMYCKEN

I vår verkstad reparerar och omarbetar vi dina gamla smycken. Tillsammans med vår personal kan du gå igenom vilka alternativ som finns och få förslag på olika omarbetningar. Vi utför alla typer av reparationer,
storleksändringar och omarbetningar på dina ringar och smycken.
Trasiga pärlhalsband som behöver träs om utförs av vår specialist på pärlor.

Så här går det till

Processen för reparation, omarbetning eller nytillverkning av ett smycke ser olika ut beroende på omfattning av arbete som smycket kräver.

Vid en reparation lämnas smycket till vår personal i butiken som skriver en reparationsorder och ni får ett kvitto med ett färdigdatum. Verkstan ligger i samma hus så dagen efter har våra guldsmeder ert ärende.

Vid omarbetning av ett gammalt smycke hjälper vår kunniga personal till med skisser och idéer på hur man kan förändra smycket till det som önskas. Ett kostnadsförslag tas fram och en omarbetningsorder skrivs med ett färdigdatum.

Vid nytillverkning av ett smycke, får ni en kostnadsfri konsultation. Med en av våra konsulter slår vi oss ner i lugn och ro i vår vackra juvelavdelning. Tillsammans diskuterar vi era önskemål, ni får ett kostnadsförslag därefter
görs beställningen på smycket som vi sen låter tillverka i vår ateljé.