WRANGES

Mitt i Olskroken, Göteborgs äldsta stadsdel, ligger Wranges Juvelerare, grundad 18 januari 1918. Det är nu med stolthet Wranges drivs med över 100 år i branschen. Hos oss finner du en mycket välsorterad butik med guld-, silver- och diamantsmycken och presenter från kända varumärken.

I vår ateljé ger vi dig möjligheten att skapa något alldeles unikt, med goda råd från våra duktiga guldsmeder har du full frihet att skapa just det smycke som du önskar.
Verkstaden står även till tjänst med alla typer av reparationer, storleksändringar och omarbetningar på dina ringar och smycken.

Juvelavdelning

Wranges exklusiva juvelavdelning inbjuder att harmoniskt sitta ner i en avslappnad miljö vid något av våra visningsbord. Tillsammans med vår kunniga personal får ni personlig vägledning till att göra era val, inte minst det så viktiga valet av förlovnings- och vigselring.

Butikens tradition att alltid ta hand om kunden med personlig service i en lugn miljö.

Värdering och Försäkring

Ett område som kan vara snårigt och svårt och där det är viktigt att värdering och försäkring är rätt. Vid en eventuell skada eller stöld erbjuder vi dig hjälp till rätt ersättning från ditt försäkringsbolag. Kontakta oss vid eventuella frågor och för tidsbokning.

Värdering av smycken utförs av vår juvelerare som är auktoriserad värderingsman hos Västsvenska Handelskammaren. En korrekt värdering är viktig för att kunna teckna rätt försäkring hos försäkringsbolaget och för att få rätt ersättning vid skada eller stöld.

Vi köper ditt guld

Låt inte dina gamla guldsmycken bara ligga och samla damm i byrålådan, vi köper ditt guld till ett bra dagspris! Antingen så sätts pengarna direkt in på ditt bankkonto eller så smälter vi ner dem och gör nya smycken av dem igen. På så sätt kan ditt gamla guld återanvändas till något lite mer modernt. Välkommen att kontakta oss för information om guldpriset.

Våra varumärken